1000 рублів і понад сім годин в черзі. У мережі оприлюднили прехоплення розмови жительки “ДНР” щодо умов пропуску на КПВВ

22 Січня 2019, 15:17

Для того, щоб проїхати через контрольний пункт в'їзду-виїзду "Майорськ" на Донбасі з тимчасово підконтрольної терористичній організації "ДНР" сторони, необхідно заплатити 1000 рублів та простояти в черзі понад сім годин. Дана інформація міститься у перехопленні телефонної розмови жительки "ДНР", який був оприлюднений у вівторок, 22 січня, у Facebook.

 

 

 

"Тільки на одному "ДНРі" простояли 7, 5 годин… Це ж гроші заплачені, звичайно. Сказали тисячу. Ну нехай 200-300 рублів, а це тисячу. Обурювалися страшно, але що ви зробите?! Ми стоїмо на пільговій черзі, в машині два інваліди першої групи. Що ви робите взагалі? Ну от куди скаржитись?…", – обурюється жінка.

 

Також у перехваті зазначається, що на КПВВ зі сторони України таких проблем немає. 

 

"На Україні двадцять хвилин стояли всього. І туди і назад. Мені хотілось навіть сказати на "ДНРі", що ви от повчіться. Хоч вони (українці – ред.), може, і проти нас, але обслуговування було нормальне. Все швидко, налагоджено.", – зазначила жителька тимчасово окупованих територій.

 

Як повідомляли, російські окупаційні війська не припиняють штучно створювати труднощі на блокпостах та КПВВ уздовж лінії зіткнення на Донбасі, які загрожують життю та здоров’ю цивільного населення. Так, спостерігачі Спеціальної моніторингової місії ОБСЄ заначили, що внаслідок виснажливих черг блокпостах окупантів померло декілька людей.