У Запоріжжі на День міста виготовили 250-кілограмовий торт, який розрізали під час відкриття ярмарку і безкоштовно пригощали всіх охочих.
"Торт для запорожців ми готували кілька днів по 15 годин на добу. На його виготовлення пішло 100 кг цукру, 50 кг борошна, 50 кг згущеного молока, 7 сотень яєць, 4 кг повидла. Ми його так довго і старанно готували, а його з'їли в мить ока", – розповіла кондитер місцевої фабрики кондитерських виробів Юлія Брегеда.
Торт, розрахований на частування 2,5 тисяч гостей свята, запорожці розібрали за кілька хвилин. Міліція ледве стримувала натиск місцевих ласунів.
«Зверніть увагу – там далеко не тільки бабусі. Молоді дужі мужики. Приїхали о 9 ранку в суботу на Набережну, щоб в боротьбі отримати шматок торту», – написала Facebook журналістка Тетяна Гонченко.
– А твой до торта добрался? – Конечно! Три куска выхватил! Всех бабулек распихал! – Красава! Мужик! Ось що було післ…
Posted by Тетяна Гонченко on 3 жовтня 2015 р.