Worldvision: як забезпечити безпеку на підприємстві та вдома

16 Жовтня 2018, 11:04

Worldvision поставляє все, що необхідно для захисту будинку, магазина або промислового приміщення: асортимент не обмежується окремими пристроями і включає контролери, зчитувачі, електрозамки, доводчики та системи відеоспостереження із необхідними аксесуарами.

 

Вибрати відеоспостереження на Worldvision не складе труднощів: досить вказати необхідну роздільну здатність, вибрати контролери і придбати аксесуари. В асортименті інтернет-магазину є кручена пара, патч-корди, сигнальний кабель, а також імпульсні блоки живлення. Окремий розділ інтернет-магазину присвячений ЕБУ. Система безпеки не буде страждати від перепадів напруги або раптового відключення від електромережі.

 

У Worldvision розуміють важливість електронних керуючих компонентів. Контролери дозволять видавати доступ за біометричними даними або коду. В асортименті інтернет-магазину доступні і радіомодулі. Виконання охоронної системи буде залежати виключно від потреб замовника.

 

Інтернет-магазин пропонує клієнтам повний перелік товарів від Hikvision, відомого китайського вендора, що працює вже протягом 17 років. Вдосконалення якості продукції укупі з власною виробничою базою дозволяють забезпечувати безпеку як вдома, так і на промислових підприємствах із великим штатом. Компанія постійно працює над розширенням асортименту і доопрацюванням існуючих систем. Hikvision інвестує в R&D, що дозволяє забезпечувати корпоративну безпеку, не завищуючи вартість товарів.

 

Асортимент Worldvision дозволяє реалізувати концепцію розумного будинку, керуючи доступом до інженерних систем, забезпечуючи належну безпеку і дозволяючи налагодити адаптивне освітлення. Розділ включає систему «Антипотоп», яка завдяки електрокранам і електронним модулям може вберегти квартиру або будинок від «затоплення».

 

Перелік додаткового обладнання, яке пропонує Worldvision, включає інструмент, серверні стійки, ПО для відеоспостереження, ІЧ-підсвічування і багато іншого. Фахівці компанії проконсультують клієнта про доцільність застосування систем і можливості їх установки в конкретну інфраструктуру.