▪   Рима Щотижнева

Бекон у шоколаді

«Сало в шоколаді» це не те ж саме, що шоколад із беконом
Матеріал друкованого видання
№ 49 (58)
від 5 грудня, 2008

 

Світові ЗМІ облетіла новина: «Британці винайшли шоколад із беконом». Новий шоколад у плитці зі шматочками смаженого бекону прийшовся до смаку англійцям. І хоча ціна за плитку є набагато вищою від звичайного шоколаду (6 фунтів стерлінгів, це близько $9), першу партію розкупили за 48 годин. При тому, що Одеська кондитерська фабрика вже понад 10 років випускає батончики «Сало в шоколаді», – покласти в них справ­­жнє сало кондитери не ризикнули. А, виявляється, дарма.

 

І знову інші з'їли наше сало,
Яке давно ми в шоколаді мали...
Але, напевне, варто знати пресі,
Що вже працює і такий закон –
Як ми собі жартуємо в Одесі,
Прибуток йде в Туманний Альбіон!