НОВИНИ

Суддя, який не зарахував гол в матчі Україна-Англія визнав свою помилку

Угорський рефері Віктор Кашшаі визнав, що він і його бригада зобов'язані були зараховувати гол Марко Девіча.
"Після матчу ми всі разом подивилися цей епізод. Я визнаю, що ми помилилися", - цитує 36-річного угорця SITA. "Наша робота - неймовірно тяжка. Можна прийняти правильне рішення у 199 ситуаціях, але лише одне неправильне рішення тягне за собою величезні наслідки", - додав суддя.
 
Як повідомлялося, на 63-й хвилині матчу Англія-Україна, за рахунку 1:0 на користь британців, нападник господарів турніру Артем Мілевський вивів на ударну позицію свого партнера Марко Девіча, який майстерно розібрався із захисником, пробив, і м'яч від воротаря англійців Джо Харта полетів у ворота. Захисник збірної Англії Джон Террі вибив м'яч, але, як показав відеоповтор, вже за лінією воріт. Угорський арбітр Віктор Кашшаі прийняв рішення про те, що голу не було.

Нагадаємо, старший офіцер УЄФА у справах суддівства П'єрлуїджі Колліна визнав, що бригада арбітрів на чолі з угорцем Віктором Кашшаі допустила помилку під час матчу Євро-2012 Англія–Україна, не зарахувавши забитий українцями гол в середині другого тайму.

Президент ФІФА Джозеф Блаттер після матчу Україна-Англія заявив, що необхідно вводити електронну систему визначення голів. Між тим, УЄФА прийняла рішення, що Віктор Кашшаї не буде працювати на матчах плей-оф чемпіонату Європи з футболу 2012 року.

 
 
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.