НОВИНИ

Історики розповіли про кулінарні вподобання Тараса Шевченка – інфографіка

Зокрема, Шевченко полюбляв шампанське та вино.

Український кризовий медіа-центр спільно з Національним музеєм Тараса Шевченка підготував інфографіку, яка розповідає про кулінарні смаки Кобзаря.

За словами істориків, Шевченко дуже любив смачно поїсти та був гурманом.

Серед улюблених страв самого відомого українського поета були борщ, заправлений пшоном, гречані вареники, пельмені, ковбаса й шинка, кава й чай з ромом, алкоголь (шампанське, херес, мадера, горілка).

Зазначимо, 9 березня Україна відзначала 202-гу річницю з дня народження Тараса Шевченка.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.