У Румунії внаслідок ДТП госпіталізовано восьмеро українців, двоє у важкому стані

11 Серпня 2013, 13:45

«ДТП сталось приблизно о 18:30 вчора. Один лісовоз, намагаючись обігнати інший, який раптово зупинився перед ним, виїхав на зустрічну смугу, де і їхав автобус з туристами. Водій автобуса швидко зреагував та повернув вправо, завдяки чому вдалося уникнути лобового зіткнення», – розповіла Якубенко.

Проте, за її словами, вантажівка зачепила автобус, внаслідок чого попадали колоди, чотири з яких через лобове скло потрапили у салон автобусу.

«Важких травм зазнали два чоловіки, але про їхній теперішній стан нічого невідомо. Від уламків скла багато пасажирів зазнали різаних ран», – зазначила Якубенко.

За її словами, забезпеченість румунських карет швидкої допомоги залишає бажати кращого, адже медичні працівники, які прибули, не змогли надати належної допомоги постраждалим.

Водночас, за повідомленням директора департаменту інформаційної політики МЗС Олени Ващенко, в результаті ДТП 8 громадян України госпіталізовано, решта розміщено в одному з місцевих гуртожитків.

Як повідомлялось, дорожньо-транспортна пригода за участю автобуса з українськими туристами сталася недалеко від села Мирословешти повіту Ясси в Румунії.

Позначки: