Шведи не розуміють вказівні знаки для євротуристів, радіють дешевому пиву та сподіваються на краще

Суспільство
9 Червня 2012, 00:10

«Ми щойно приїхали, – зізнається Улаф. – І я ще майже не бачив місто. Та вже був у  кемпінгу на Трухановому острові. Він мені не дуже сподобався, це точно! Але, сподіваюсь, там все ще налагодиться».

Подобається хлопцю погода у столиці та «чудові люди». «Я ще ні з ким особливо не познайомився, це правда. Але вже бачу, що всі дуже привітні, дружні. Помітив це ще у Борисполі!»

Деякі мінуси України Улаф «привіз» ще з батьківщини. «Мені не подобається ваша влада, – починає перелік він. – Не подобається корупція…»

«І, як я вже казав, не дуже подобається кемпінг», – додає гість міста.

Пані Магна з подругами просять їх не фотографувати – щойно з дороги. Мінусів та плюсів України теж ще не знають. Але дещо сказати вже можуть. «Чесно кажучи, від України я очікувала чогось… не дуже доброго, – сміється Магна. – Але зараз мені здається, що тут краще, ніж мені здавалось. Подивимось! Розповім вам за кілька днів».

Читайте також: Неприємні сюрпризи у Києві напередодні Євро

Робін, Деніель та Філіп вже спробували українське пиво, і життя здається їм прекрасним.

«Тут набагато краще, ніж ми чули, – каже Робін. – Наприклад, було дуже багато балачок про расизм. Зараз я в це не вірю – у вас такі привітні люди!»

Плюсами України, які видно з першого погляду, хлопці називають дуже дешеве та смачне пиво, хороших людей. І навіть кемпінг їм подобається. «Все там нормально, – стверджує Робін. – Така гарна природа, річка, парк!»

Мінусів – ще немає. «Ми тут перший день, тож нічого поганого ще не відбулось, – сміється Філіп.

“Хіба що знаки, – згадує Робін. – Вони всі на вашій мові. Нічого неможливо знайти! А спеціальні покажчики для туристів, що прибули на Євро, ми не розуміємо взагалі. Вони дуже погані…»

Дивіться також: У Києві відкрили фан-зону

Позначки: