Регіонали не виключають, що Путін виставить свого кандидата проти Януковича на виборах-2015

6 Серпня 2013, 10:37

«… Я можу припускати, що на останній зустрічі президентів у Севастополі Путін дав зрозуміти: Росія не зможе підтримувати Януковича у разі підписання угоди про асоціацію з ЄС. Є два варіанти. Перший – Росія заявляє, що вона не підтримує Януковича. Другий, більш жорсткий – Кремль виставляє проросійського кандидата, який у першому турі відтягує частину голосів у противників опозиції. Наприклад, це може бути Віктор Медведчук чи якась інша фігура. У Путіна в Росії рейтинг близько 40%, тому у будь-якого, хто встане поруч з ним тут, теж буде велика підтримка», – заявив Царьов.

На його думку, головним конкурентом Януковича на виборах буде лідер УДАРу Віталій Кличко. «Для цього йому потрібно просто менше виступати і не робити помилок», – вважає регіонал.

Він також прогнозує, що передвиборний штаб ПР очолить Андрій Клюєв. «Передвиборний штаб ПР ще не розпочав роботу. Андрій Клюєв тільки повернувся з відпустки. Не думаю, що на посаду голови штабу у нас є кандидатура краще, ніж він», – сказав Царьов.