Нападника на мера Львова посадили під домашній арешт

22 Липня 2013, 21:49

Чоловіку оголошено підозру у вчиненні кримінального правопорушення за ч. 2 ст. 350 ККУ  – погроза або насильство щодо службової особи чи громадянина, який виконує громадський обов'язок – санкція якої передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 3 до 5 років.

«Враховуючи обставини скоєного правопорушення,  підозрюваному обрано міру запобіжного заходу у вигляді домашнього арешту та cкеровано на стаціонарну судово-психіатричну експертизу», – йдеться у повідомленні прокуратури.

Нагадаємо, 20 липня ввечері на площі ринок у Львові о 18:00 та о 22:30 було скоєно напад на міського голову Андрія Садового. За словами прес-служби міськради, Садовий значних травм не отримав. Нападника затримали при повторному нападі.

У МВС повідомили, що напад здійснила одна й та ж особа.   Під час допиту затриманого з'ясувалося, що він знав на кого здійснював напад і робив це цілеспрямовано.  

Як повідомляють місцеві ЗМІ, затриманий – 32-річний львів’янин, який тривалий час не працює. Раніше він був приватним підприємцем.