Каськів запевняє, що за роки своєї діяльності залучив 9 млрд інвестицій

22 Червня 2013, 11:34

За словами Каськіва, із загальної суми 6 мільярдів 519 мільйонів гривень залучено безпосередньо до Національних проектів та 2,7 млрд грн в рамках діяльності сервісу InvestUkraine.

«Значна частина результатів стала можливою завдяки нашим закордонним презентаціям в рамках презентацій Національних проектів закордоном (т.з. роуд-шоу). Під час презентацій підписані конкретні документи обсягом на 3 мільярди 816 мільйонів гривень», – повідомив Каськів.

За його словами, суми залучених інвестицій в рази перевищують витрачені на презентації закордоном кошти. Разом із тим, він додав, що цього року на закордоні презентації планується витратити суму, що у понад два рази менша ніж у2012 році, завдяки пріоритизації та участі цього року в заходах Агентства приватних партнерів

«10 Національних проектів мають підписані конкретні контракти і частина коштів вже фізично інвестована в Україну», – сказав Каськів.

Як повідомлялось, у квітні Каськів заявляв, що Держінвестпроект залучив 3,1 млрд грн інвестицій, з який 1,3 млрд залучено за напрямом InvestUkraine

Нагадаємо, наприкінці 2012 року президент Віктор Янукович назвав малоефективною реалізацію національних проектів.

Читайте також Національні проекти України: здебільшого зловживання, прикриті порожніми обіцянками