У Сумах п’яний водій врізався в зупинку, десятки людей не дають міліції його забрати

21 Червня 2013, 22:56

Зазначається, що приблизно о 20:10 автомобіль «Ауді» врізався в зупинку «Сумсільмаш» по вул.Харківська, збивши чоловіка та жінку.

За твердженням очевидців, тіло чоловіка відкинуло на допоміжну дорогу, жінка потрапила під колеса і її звідти діставали. Свідки кажуть, що іномарка їхала з центру міста у бік Хіммістечка, а потім з невідомої причини перетнула зустрічну смугу, врізалася в зупинку і збила людей. Водій авто живий, за попередніми даними він перебував у стані алкогольного сп'яніння. Присутні бачили, як він сміявся.

На місці аварії зібралися близько 500 осіб, які хотіли побачити документи того, хто збив людей. Водія пересадили в патрульну машину, яку оточили близько 30 працівників міліції та 100 сумчан, які не дають його забрати.

На місці працює оперативна група ДАІ.

Начальник прес-служби управління Державтоінспекції УМВС України в Сумській області Вікторія Писаренко повідомила, що водій автомобіля «Audi 6» прямував з центру в бік Хіммістечка та на вул. Харківській на високій швидкості, виїхав на зустрічну смугу, перетнув три смуги руху і протаранив зупинку «Сумсільмаш» разом з магазином.

У цей час на зупинці не менше семи осіб очікували громадський транспорт. В результаті зіткнення іномарка збила не менше п'яти осіб. Чоловік і жінка, тіла яких відлетіли на 10-15 метрів, загинули на місці ДТП, а трьох людей відвезли карети «швидкої допомоги». Магазин і зупинка після удару виявилися розгромленими.

Водій автомобіля залишився живий. На місці аварії моментально зібралося кілька сотень людей, серед яких лунали заклики до самосуду. В цей же час водія іномарки сховали в патрульній машині, яку оточили кілька десятків працівників міліції.

У коментарі присутнім журналістам перший заступник начальника УМВС України в Сумській області Руслан Скрипник, який прибув на місце аварії, повідомив, що чи перебував водій в стані алкогольного сп'яніння встановить експертиза.

Нагадаємо, 19 червня у Херсоні легковий автомобіль зіткнувся з автобусом. В результаті постраждало 10 людей, їх з травмами легкого та середнього ступеню тяжкості госпіталізовано.

Фото: gorod.sumy.ua

Позначки: