Фото дня. 9 квітня. Розстріл людей у Сербії, Франція почала виводити війська з Малі та інше

9 Квітня 2013, 18:20
  1. 60-річний чоловік застрелив шість чоловіків, шість жінок і немовля у селі Велика Іванка за 50 кілометрів на південь від Белграда. Після бійні чоловік спробував убити свою дружину і накласти на себе руки. Обидва вони перебувають у тяжкому стані.
  2. Японія розгорнула системи перехоплення ракет на стратегічних позиціях навколо Токіо з метою прикривання цього району від можливого удару північнокорейської балістичної ракети
  3. Жертвами теракту в Дамаску стали 15 осіб, понад 50 отримали поранення. За даними сирійського державного телебачення, серед убитих і постраждалих є кілька дітей – це школярі.
  4. Франція почала поступово скорочувати чисельність своїх військ, які беруть участь в операції проти бойовиків-ісламістів у Малі.
  5. Викрадена у 2002 році у американського бізнесмена картина знаменитого художника-модерніста Марка Шагала виявлена в Туріні у місцевого колекціонера.
  6. Потужний шторм, що обрушився на Південну Каліфорнію, знеструмив декілька тисяч чоловік. Пориви вітру досягали 110 км / ч.
  7. У Мілані відкрилася 52-а Міжнародна меблева ярмарок. Виставка триватиме до 14 квітня.
  8. У Луцьку пройшла акція "Вставай, Україно!" Акція опозиції розпочалась маршем, який очолили голова фракції "Батьківщина" Арсеній Яценюк, лідер ВО "Свобода" Олег Тягнибок та лідер УДАРу Віталій Кличко, повідомили в ВО "Свободі".