Кличко обіцяє, що в УДАРі тушок не буде

17 Червня 2013, 16:36

Коментуючи інформацію про те, що нібито у фракції УДАР є п'ять потенційних "тушок", які можуть залишити фракцію, Кличко запевнив, що все це чутки.

"Вже протягом довгого часу, ще до парламентських виборів, розпускалися чутки, що партія УДАР — це технічний проект, що УДАР ніколи не буде опозиційним, що там — половина "тушок". Але я не хочу коментувати чутки, я хочу коментувати факти", – сказав Кличко.

Кличко наголосив, що фракція є монолітною, і пообіцяв зробити все, аби так залишалося і надалі. "На сьогодні наша фракція показала монолітність. І я зроблю все, щоби фракція через 5 років залишилася у тому ж самому складі, що і зараз", – запевнив Кличко.

"На сьогодні ми знаходимося в опозиції. Ви не можете собі уявити, який тиск іде на наших депутатів, який тиск іде на родичів, знайомих. І все робиться з однієї метою — розколоти фракцію", – додав політик.

Нагадаємо, у коментарі Тиждень.ua політолог Вадим Карасьов висловив думку, що потенційні «тушки» як міни сповільненої дії є і в УДАРі, і в «Батьківщині» в силу закритості партійних списків, на відміну від «Свободи», де менше бізнесменів і існує «сектантська» партійна дисципліна та ідеологічна індоктринація, що унеможливлює появу «тушок».

З фракції "Батьківщини" вже вийшли 8 народних депутатів. Шість із восьми народних депутатів, які вийшли із фракції ВО «Батьківщина», мають стосунок до бізнесу.

Позначки: