У Каськіва на закордонні турне витратять майже п’ять млн гривень

13 Червня 2013, 14:41

Держагентсво за ці гроші планує до кінця року провести 15 заходів у різних країнах світу. Перший захід пройшов 4-6 червня у Відні – агентство презентувало стенд національного проекту «Енергія природи» міжнародній конференції-виставці альтернативних джерел енергії «RenewableEnergyWorldEurope».

У вересні-жовтні передбачені заходи у Амстердамі, Пекіні і Сямені (Китай), Брюсселі, Парижі, Лодноді, Цюриху та Стамбулі.

У листопаді-грудні заплановано візити до Бангалору і Мумбаю (Індія), Куала-Лумпур (Малайзія), Хюстону, Нью-Йорку і Вашингтону (США).

Фірма «Мегаполіс трепел група» Юрія Кожокаря вперше отримала подібний підряд. Минулорічний організатор турне держагенства – «Гештальт Консалтінг Груп» – цього разу було єдиним конкурентом на тендері.

З 2011 року Держагентство інвестицій Владислава Каськіва уклало угоди на проведення закордонних турне та презентаційних заходів в Україні на 41,18 млн грн.

Загалом за цей час Держагенство провело тендери на рекламу, соцдослідження та інші подібні речі на загальну суму 87,66 млн грн.