У Харкові затримали міліціонерів, які намагалися вгамувати у кафе п’яного суддю

13 Червня 2013, 11:22

«За ініціативою прокуратури суд заарештував двох працівників ДСО, які намагалися припинити хуліганські дії судді у кафе», – зазначила вона.

Павловська поінформувала, що в ніч на четвер до ДСО надійшов сигнал тривоги про бійку, яка відбувалася в одному з харківських кафе.

«Наряд, який прибув на місце події, виявив чоловіка зі слідами крові на обличчі, який перебував у стані сильного алкогольного сп'яніння. Він поводився агресивно, ударив охоронця і намагався відібрати у міліціонерів автомат Калашникова», – розповіла представниця ДСО.

За її словами, зловмисник голосно кричав, що «усіх перестріляє», тому правоохоронці після попередження одягнули на нього кайданки.

Як зазначила Павловська, під час затримання хуліган представився суддею одного з районних судів м. Харкова, що підтвердилося після прибуття на місце події представників прокуратури.

«З судді зняли кайданки і передали працівникам прокуратури. За цим фактом було призначено службове розслідування, але несподівано сьогодні вранці за поданням прокуратури суд виніс постанову про арешт працівників ДСО», – розповіла вона.