У Кременчуці міліціонера засудили на чотири роки за продаж наркотиків

9 Червня 2013, 22:11

З його слів, оперативного чергового Онуфріївського районнного відділу міліції в Кіровоградській області затримали в Кременчуці наприкінці вересня 2012 року. За місяць до цього співробітники служби внутрішньої безпеки провели у нього оперативну закупівлю.

За даними слідства, в туалеті залізничного вокзалу Кременчука міліціонер продав 0,44 грама порошку, у складі якого було близько 0,11 грама психотропної речовини "метамфетамін".

28 вересня 2012 міліціонера затримали на мікрорайоні Раківка і вилучили у нього пакетик з 2,5 грамами порошку, у складі якого було близько 0,17 грама амфетаміну. Підсудний заперечував, що торгував наркотиком, і заявив, що передавав клієнту в сірниковій коробці не наркотик, а сім-карту.

Також він стверджував, що пакетик з метамфетаміном, який виявили під час обшуку, йому підкинули. Як вказав представник суду, судді критично поставились до показань підсудного, оскільки вони не відповідають свідченням інших свідків і зібраним доказам.

Міліціонера визнали винним одразу за двома статтями Кримінального кодексу – за збут і зберігання наркотиків.

Нагадаємо, раніше у Києві засудили до 8 років позбавлення волі співробітника СБУ та оперуповноваженого податкової міліції, які за грошову винагороду перевозили амфетамін.

Крім того, в травні СБУ і прокуратура затримали чотирьох київських міліціонерів за продаж наркотиків.