Оковита: вода життя, вода смерті

ut.net.ua
25 Липня 2008, 00:00

 

 
 
 
 
 
 
 
 
Життя покращується, а самогон чомусь не зникає. Алкоголю всіх сортів у магазинах – хоч залийся, однак саморобна горілка й досі збуджує уми. В столичних ресторанах її подають як елітний напій, а в селах самогонкою труяться, часто насмерть. Така любов усіх питущих верств суспільства до домашньої aqua vitae – не лише гастрономічна. Це й прихильність до тих, хто роблять щось власними руками, й прагнення втерти носа горілчаним корпораціям, і чергове свідчення відірваності українців від держави..

На сайті Тижня триває голосування "Який алкогольний напій вам імпонує?". Беріть участь у голосуванні, ознайомитися з результатами он-лайн голосування можна тут.