Дніпровські схили у Києві оголосили зоною надзвичайної ситуації

7 Червня 2013, 11:32

"Пропоную визначити надзвичайною ситуацію, яка сталася в результаті зсувів на схилах Дніпра від Володимирської гірки до Печерського ландшафтного парку», – сказав Рюмшин.

Крім того, під час засідання штабу було ухвалено рішення об'єднати зі схилами Дніпра об'єкти, щодо яких була прийнята надзвичайна ситуація через танення снігу у квітні.

Постійна комісія з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій Київміськадміністрації визначила 6 ділянок з підвищеною небезпекою виникнення зсувів, присвоївши обставинам, що склалися статус надзвичайної ситуації місцевого рівня.

Зокрема такий статус отримали: ділянка поблизу вул. Адмірала Ушакова та вул. Квітки-Основ'яненка, а також ділянки по вул. Академіка Кащенка та пров. Навчальний (Голосіївський район), ділянка на схилах озера Глінка поблизу пров. Філатова та бульвару Дружби Народів (Печерський район), а також 2 ділянки в районі Батиєвої гори (кути вулиць Локомотивна і Краснодонська, Провідницькій і Радісній, Солом'янський район).

Нагадаємо, у квітні постійна комісія з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій Київської міської державної адміністрації визначила шість ділянок з підвищеною небезпекою виникнення зсувів, присвоївши їм статус надзвичайної ситуації місцевого рівня.

Позначки: