Опозиція виявила порушення на виборах в Алчевську

2 Червня 2013, 21:11

Як розповів Каплін, при вході на дільницю №01007  міста Алчевськ, стояла група зі списком, яка відмічала виборців, що приходять на голосування.  З його слів, у списках була вказана кількість виборців та навпроти їх прізвищ були проставлені суми, як їм виплачувалися, окрім того проти деяких прізвищ були проставлені помітки, про те, що ці особи вже проголосували.

«Це були списки осіб, які мають проголосувати за провладного депутата», – сказав народний депутат, додавши, що ударівці викликали на дільницю міліцію.

Згодом  представники УДАРу також заявили, що  виявили автомобіль, в салоні якого були папери, схожі на протоколи з результатами голосування.  

"Активісти УДАРу виявили з номерами ВВ 4609 ВН. Через шкло видно, що в салоні автівки лежить агітація Партії регіонів, та папери, що нагадують копії протоколів з результатами голосування за кожного кандидата по низці дільниць", – повідомив Каплін, представники міліції транспортували автівку на штрафмайданчик.

В той же час раніше в Партії регіонів, посилаючись на дані комітету виборців, заявили, що в Алчевську  опівдні на виборчій дільниці, розташованій у СШ №17,  сталася бійка між виборцями та прихильниками партії УДАР.  

Як відомо, 2 червня  в 117 населених пунктах України відбуваються позачергові вибори сільських, селищних та міських голів, а також проміжні вибори депутатів місцевих органів влади.