У Києві активізувалися палії дорогих іномарок

30 Травня 2013, 10:36

«Перший виклик надійшов рятувальникам в ніч на 29 травня о 2:13 з Деснянського району. На просп. Маяковського, 97/15 на узбіччі палав Mitsubishi Pajero. Рятувальникам вдалося загасити палаючу автівку о 2:44. Внаслідок пожежі пошкоджено обшивку салону, вітрове скло та лакофарбове покриття машини», – йдеться у повідомленні.

О 2:27 у тому ж районі на вул. Вікентія Беретті, 1, загорівся ще один Mitsubishi Pajero. Від нього зайнявся Nissan Tiida, припаркований поруч. О 2:49 рятувальники ліквідували пожежу. У Mitsubishi пошкоджено моторний відсік, колеса та лакофарбове покриття. У Nissanі вогнем понівечено задній «стоп» та лакофарбове покриття.

Попередньою причиною займання в обох випадках експерти називають підпал.

А вже о 10:19 у Святошинському районі на вул. Велика Кільцева, 5-в на узбіччі проїжджої частини загорівся Volkswagen W3. О 10:39 пожежу ліквідували. Внаслідок займання пошкоджено моторний відсік автомобіля.

Як повідомлялося, у ніч з 9 на 10 травня у Печерському районі Києва підпалили шість автомобілів.

Нагадаємо, на Закарпатті невідомі «месники» також активно палять автомобілі. Зокрема, 20 травня в Ужгороді на приватній парковці згоріла "Шкода Октавія" судді Великоберезнянського суду Євгена Животова. 4 травня в Ужгороді підпалили BMW чиновника міськради. Паліїв наразі не знайшли. А наприкінці квітня підпалили автомобіль депутата Закарпатської обласної ради, проректора УжНУ Юрія Пересту.

У лютому у Мукачевому спалили автоначальника відділу боротьби з наркотиками.