Добкін попереджає, що 9 травня виведе на вулиці Харкова танки і російських військових

19 Квітня 2013, 13:23

За словами голови Харківської ОДА, в параді братимуть участь представники різних військ з різних регіонів країни. "У цьому параді візьмуть участь представники різних родів військ, включаючи танкові, про що вже є домовленість із Міністерством оборони", – сказав Добкін.

Він наголосив, що  в параді буде задіяна та техніка , яка не зашкодить дорожньому покриттю. Також він повідомив, що у параді не буде авіатехніки. "Авіаційного десанту не буде з причин дотримання правил безпеки для масових заходів", – додав він.

Як повідомляє Харківської ОДА, також на урочистості прибудуть представники однієї з російських військових частин, які брали участь у визволенні України та Харкова.

«Як гості з Росії, так і керівники інших областей України відзначають, що Харків – це особливе місто, Харків має свій характер. І 9 травня у нас буде можливість ще раз показати всім, наскільки добре ми вміємо працювати і як ставимося до наших ветеранів», – цитує  Добкін прес-служба ОДА.

Як відомо, у Києві не планується проведення параду на честь Дня Перемоги, разом з тим на Хрещатику відбудуться концерти, виставка історичної військової техніки та хода ветеранів.