Синоптики прогнозують наступного тижня помірне тепло з дощами

14 Квітня 2013, 14:27

"15 квітня Південь України перебуватиме під впливом циклону, на решті території почнеться вплив північного антициклону. Тож завтра невеликі короткочасні дощі пройдуть в Криму, південних областях, центральних і місцями навіть північних. На решті території переважно без опадів. Температура повітря буде вночі 2-9, вдень 10-15 градусів тепла ", – повідомив Прокопенко.

Він зазначив, що той атмосферний фронт, який зумовив дощі в останні дні в західних областях, поступово переміщується на схід країни.

"Сьогодні опади спостерігатимуться переважно в східній половині України. На заході переважно без опадів", – розповів синоптик.

За його словами, починаючи з 16 квітня і, практично, до 19 квітня, вся Україна буде під впливом північного антициклону. У цей період опадів не очікується, температура 16-17 квітня становитиме вночі 2-9, вдень 13-18 градусів вище нуля. 18-19 квітня в західних областях вона підвищиться до 20-22 градусів.

20-21 квітня у західних та північних областях вночі пройдуть невеликі короткочасні дощі, на решті території країни без опадів.

"І підійде зона більш холодного повітря, тому в західних і північних областях ми очікуємо зниження температури. Не виключено, що десь може пролітати невеликий мокрий сніг", – додав Прокопенко.

Позначки: