У Києві тимчасово обмежать рух Південним мостом

13 Квітня 2013, 22:25

"З метою забезпечення належних умов для виконання ремонтних робіт закрито для проїзду автомобілів 1,5 смуги мосту в напрямку Борисполя", – йдеться в повідомленні.

Дорожні служби ремонтуватимуть деформаційні шви.  Ремонт планують закінчити до 6.00  15 квітня, після чого рух буде повністю відновлено. 

Раніше в мережі з’явилась інформація, що на Південному мосту виник затор через поперечну тріщину у дорожньому покритті. Як повідомив активіст групи "Я ненавиджу Укравтодор" Андрій Черніков, на мосту виявилась тріщина глибиною близько 10-15 см і шириною близько 30-40 см, перед якою усі автомобілі пригальмовували, і внаслідок чого й утворився затор.

Разом з тим у держслужбі з надзвичайних ситуацій повідомили, що  у конструкціях Південного мосту пошкоджень не виявлено.

«12 квітня на проїжджій частині проводились ремонтні роботи асфальтного покриття навкруги деформаційного шва мосту та 13 квітня проводився ямковий ремонт проїзної частини, дані роботи проводились за погодженням з ДАЇ м. Києва. На момент перевірки роботи були завершені, рух транспортних засобів відбувався без перешкод. Пошкоджень конструкцій мосту не було», – повідомили у Держслужбі надвечір 13 квітня.