Арбузов про зв’язок із «Сім’єю»: «Вважаєте, що я сірий і убогий?»

12 Квітня 2013, 17:04

На запитання про його дружбу зі старшим сином Віктора Януковича Олександром, Арбузов заявив:

«Тобто ви вважаєте, що я сірий і убогий, самостійно не зміг би досягти? Я вам скажу, що у мене немає якогось секрету, і в сусідній кімнаті дублер не сидить і не підказує відповіді на ваші запитання».

Арбузов заявив, що «пройшов довгий трудовий шлях».

«Я практично зі школи працював, я навіть вчився в університеті на заочному відділенні. І не тому що у мене грошей не було, я жив у забезпеченій сім'ї, і моя мама вже на той час обіймала певні посади. Я працював, тому що мені було цікаво», – сказав він.

«На сьогодні в мене вже більше 20 років стажу в банківському бізнесі, і більшу частину я обіймав керівні посади. А хто повинен був бути (на моїй посаді)?», – додав віце-прем'єр.

При цьому Арбузов зазначив, що журналісти постійно хочуть почути від нього «про протекцію», тому він свою дружину бачить рідше, ніж журналістів.

«У мене весь час займає робота. І на цьому етапі життя у мене немає ні друзів, ні близьких знайомих, і взагалі зараз я нікого не знаю. Працюю практично цілодобово», – сказав він.

На запитання, як він пов'язаний з «Сім’єю» і людьми, яких до неї зараховують – Олександром Клименком, Віталієм Захарченком, Арбузов відповів:

«Зі ЗМІ ще знаю, що туди (у «Сім'ю») міністра енергетики Едуарда Ставицького приписують. Можу вас запевнити, у нас всіх нормальні орієнтації і є свої сім'ї. Так що ніяких сімейних стосунків у нас ні з Клименком, ні з Захарченком немає» .

На запитання, чи зустрічаються вони неофіційно, Арбузов відповів: «Ні, у нас немає вечорів за інтересами».