У Львові затримали підозрюваних у нападі на заступника голови Апеляційного суду області

6 Квітня 2013, 20:10

«Затримано 7 членів злочинної групи з ознаками організованості, які скоювали пограбування та розбійні напади на території Львівської області з використанням пневматичної зброї і масок. Вжитими оперативно-слідчими заходами було розкрито напад на заступника голови Апеляційного суду Львівської області, вчинене членами злочинної групи, у них вилучено речові докази», – сказав Рудяк.

Він також повідомив, що у зловмисників, яких підозрюють у скоєнні понад 10 розбійних нападів та пограбувань, вилучили два пневматичні пістолета, електрошокери, кастети,  маски для обличчя.

«Всі затримані – мешканці Львівської області віком 20-30 років», – зазначив Рудяк.

Разом з тим начальник обласної міліції відмовився коментувати, з яких мотивів підозрювані напали  на посадову особу Апеляційного суду.  З його слів, міліція «проводить слідчо-оперативні заходи, і надалі буде оприлюднена більш детальна інформація».

Як відомо, 5 квітня у Львові двоє зловмисників побили і пограбували 59-річного суддю  – у чоловіка забрали барсетку з документами та грішми, а також мобільні телефони. Надвечір того дня в міліції повідомили, що грабіжників затримали "за гарячими слідами".

Нагадаємо, у середині січня в Ужгороді   було скоєно напад на суддю обласного Апеляційного суду.