Підлеглі Попова контролюватимуть ремонт столичних доріг, не виходячи з кабінетів

3 Квітня 2013, 10:50

Наразі сайт remcontrol.com.ua працює в тестовому режимі.

На сайті відображено стан виконання графіку ремонту київських доріг, що підтверджений представниками, згідно з затвердженій програмі ліквідації ямковості на вулично-шляховій мережі Києва у 2013 році.

Інформація щодо стану ремонту дорожнього покриття вулиць Києва надходить щоденно по мірі виконання ремонту, а саме: вдень проводяться ремонтні роботи та фото (відео) фіксація, ввечері знімки та інформація розміщується на сайті.

Щоденно проводиться планування робіт на наступний день, а також фіксація виконаних робіт. Щодекадно планується оновлення планів робіт і відповідно їх відображення на мапі сайту.

Також кияни можуть залишати звернення на сайті, в яких вказуватимуть проблемні ділянки доріг. 

Наразі сервіс інформує, що станом на початок квітня запланований ремонт 45 655 м² доріг, ремонтуються: 29 539 м², завершено ремонт 20 318 м². Всього потребують ремонту: 91 030 м² столичних доріг.

Як писав Тиждень.ua, від початку календарної весни в Україні активізувалася боротьба з ямами на дорогах. Попри традиційне "залатування" вибоїн асфальтом комунальні служби використовують цеглу, каміння і навіть землю для ліквідації проблеми.

Керівництво Укравтодору на початку березня заявила, що станом на 10 березня ліквідували ямковість на 98% основних доріг загального користування державного значення.