Регіонали за 50 грн наймають охочих перекричати під Радою киян, що вимагатимуть виборів

31 Березня 2013, 13:19

„УВАГА! підробіток для молоді віком до 30 років. Є можливість швидко заробити трохи грошей особливо не напружуючись!))) Пару годин нічого не поробили на площі, після акції отримали свої чесно зароблені і можемо витрачати куди душа забажає!) ТІЛЬКИ ДЛЯ ЦЬОГО ПОТРІБНО РАНО ВСТАТИ! хто вранці любить поспати, проспати, спізнитися або не впевнений що йому потрібна підробіток краще ще 10 раз подумайте, а потім записуйтеся!”, – йдеться у повідомленні.

Згідно з повідомленням, масовка пройде 2 квітня у Маріїнському парку на м. Арсенальна.

„Стояти 3:00. Оплата 50 грн. Якщо акція триватиме на 1 або 2 години цей час оплатиться по закінченню!”, – зазначають організатори.

Окрім того, до акції просять долучитись організаторів груп і супервайзерів.

„Якщо ви впевнені що приведете більше 10 чоловік, Тоді Пишіть, домовимося про ціну питання”, – йдеться у повідомленні.

У зареєстрованих просять залишити номер свого телефону, на який повинно прийти смс-повідомлення про подальший перебіг акції.

На даний момент в акції зареєструвалось понад 150 осіб, ще 550 заявили про можливу участь.

Активістка Карина Бабенко виклала у Фейсбуці скрін переписки з організатором, який повідомив, що організовує набір охочих для Партії регіонів.

Як повідомлялось, опозиція закликала людей вийти на акцію до Верховної Ради 2 квітня та вимагати призначення виборів міського голови Києва та Київської міської ради до 2 червня.  Акція під Радою почнеться під Верховною Радою о 10:00. 

Нагадаємо, 21 березня Верховна Рада прийняла за основу проект постанови про призначення на 2 червня виборів мера Києва і депутатів Київради. Постанову планується підготувати до другого читання за два тижні.

Разом з тим лідер фракції Партії регіонів Олександр Єфремов заявив, що фракція ПР очікуватиме рішення КС у питанні проведення виборів в Києві. За його словами, ПР має намір ухвалити в цілому постанову про дату виборів тільки після рішення КС.

В опозиції заявляють, що Конституційний Суд "отримав вказівку" перенести вибори у Києві на 2015 рік. 

На думку експертів, опозиції варто вже зараз скористатися невдоволенням киян і вимагати негайного проведення київських виборів, бо до квітня ситуація може змінитися.