У Києві обмежать рух на Кільцевій дорозі

26 Березня 2013, 21:48

«Одне з найактуальніших питань на часі – це забезпечення нормального руху автомобільного транспорту, у тому числі й великовантажного. Сьогодні вночі ми організовуємо активні роботи з розчищення Кільцевої дороги, залучаємо всі можливі механізми й техніку. У зв’язку з цим рух на цій частині дороги може бути обмежений із 23:00 до 04:00. До четвертої години ранку третя полоса повинна запрацювати, після чого ми запустимо туди великовантажний потік автомобілів», – заявив  Попов.

Також рух буде обмежено, а за необхідності й перекрито, на вул. Космонавта Комарова, аби до ранку розчистити на цій ділянці півтори полоси для нормального проїзду транспорту.

Раніше ДАІ рекомендувало водіям вантажного транспорту утриматися від в’їзду в столицю з 23.00 до 4.00, з 6.00 до 10.00 та з 15.00 по 21.00  26, 27 березня для забезпечення безперебійної роботи снігоочисної техніки, недопущення заторів в русі, забезпечення безпеки дорожнього руху.

Нагадаємо, столична влада закликала автомобілістів  за можливості відмовитися від користування власним транспортом та скористатися громадським 26-27 березня. 

Від 23 березня через аномальні снігопади у Києві було оголошено надзвичайну ситуацію.

Позначки: