У Києві “полетіли голови” через сніговий колапс

26 Березня 2013, 20:17

"Давайте розглянемо питання "Київавтодору". Всім зрозуміло, що в таких умовах (аномальних снігопадів – ред.) потрібно було не шкодувати сили, особливо звернути увагу на ті ділянки, де ми вже знаємо, що є затори в таких ситуаціях. Що там повинні бути тягачі, які в цей час можуть транспортувати транспорт, який зупиняється. Я так розумію, що для "Київавтодору" трошечки раніше настала весна, тому пане Глинський я вважаю, що в такий ситуації ви маєте нести відповідальність за п'ятницю і ніч 22-23 числа і тому я пропоную іти вам на іншу роботу", – сказав Попов на розширеному засіданні колегії КМДА.

Окрім того Олександр Попов прийняв відставку свого першого заступника Олександра Мазурчака.  "Я поважаю вас, але роботу ви мали організувати краще", – сказав він.

Також у відставку подав начальник управління з питань надзвичайних ситуацій КМДА Віталій Пшеничний.

Як відомо, Олександр Мазурчак раніше заявив, що готовий взяти на себе провину за ситуацію, що склалася у Києві після двох днів снігопадів. "Колапс, який виник, це не моя вина, це – природне явище, якого не було в місті більше ста років. Коли на місто випало 40 млн. тонн снігу, то був би я чи були б ви на моєму місці, ніхто не зміг б за два дні … я не чарівник і не можу змахнути чарівною паличкою, щоб воно все само зробилося", – зазначив він.

Читайте також: Негода і бездіяльність влади змусили громадян до ефективної самоорганізації

Позначки: