Киянам прийдеться відпрацьовувати завтрашній вихідний у суботу, 13 квітня

24 Березня 2013, 18:48

«Урядом України прийнято рішення перенести у порядку і на умовах, установлених законодавством, у березні 2013 року для працівників, яким встановлено п'ятиденний робочий тиждень з двома вихідними днями, робочі дні з понеділка 25 березня на суботу 13 квітня», – повідомляє прес-служба Вілкула.

Також віце-прем'єр зауважив, що спеціальний режим роботи банків та їх установ у зазначені дні визначає Національний банк.

«Керівникам підприємств, установ та організацій усіх форм власності рекомендовано виділити автомобільну техніку для ліквідації наслідків стихійного лиха», – заявив він.

Згідно із повідомленням, головам Київської обласної та міської держадміністрацій дано розпорядження забезпечити облік транспортних засобів для ліквідації наслідків стихійного лиха.

«Мінекономрозвитку, Мінфін, Міноборони, МВС, Мінрегіон, Мінінфраструктури, Київська обласна та Київська міська держадміністрації мають подати узгоджені пропозиції щодо відшкодування витрат, пов'язаних з ліквідацією наслідків стихійного лиха за рахунок коштів резервного фонду державного бюджету», – зазначив Вілкул.

Раніше прес-служба КМДА повідомила, що понеділок, 25 березня у Києві та області оголошено вихідним днем для працівників бюджетної сфери, окрім медичних установ та структур, що задіяні у подоланні наслідків негоди.