Свободівці оприлюднили порядок денний “таємного” засідання уряду

18 Березня 2013, 17:26

«Таємне засідання уряду, про яке сьогодні повідомив Олег Тягнибок, одразу після того, як туди прибули свободівці Ігор Швайка та Руслан Марцінків, було скасовано .А Арбузов заявив, що нічого не планувалось», – написав Аронець та виклав копію порядку денного планованого засідання.

Згідно з оприлюдненими документами, на закритому засіданні уряду планувалось,  зокрема: затвердження Порядку надання місцевим бюджетам субвенції на погашення заборгованості з різниці в тарифах на комунальні послуги; приватизація цілісних майнових комплексів державного підприємства "Кримські генеруючі системи"; затвердження Порядку використання коштів, які спрямовуються на гранти президента.

Як повідомлялось, лідер ВО "Свободи" Олег Тягнибок заявив, що 18 березня на засіданні уряд має намір розподілити по областях більше п’яти мільярдів гривень

У свою чергу перший віце-прем'єр Сергій Арбузов, який присутній на погоджувальній раді, заперечив цю інформацію лідера "Свободи". "Кабінет міністрів сьогодні не проводить ніякого засідання. Жодні питання не обговорюються. Це неправда", – сказав він.