Син Азарова відхрещується від будинку в Австрії і визнає, що батько йому допомагає

12 Березня 2013, 14:42

За словами Олексія Азарова, «батько контролює, щоб я був на роботі завжди».

«Телефонує ввечері: ти ж не забудь, завтра засідання… Батьки допомагають дітям, було б дивно, якщо б було по-іншому. Мені десь здавалося, що недостатньо", – розповів нардеп.

Ведуча уточнила, чи недостатньо того, що батько влаштував Олексія працювати в Австрію.

"Туди мене запросив мій знайомий по дипломатичній роботі. ..Я працював дипломатом, у Фінляндії, Швейцарії, а потім кілька років жив в Австрії, працював як консультант для австрійських компаній", – розповів син Азарова.

На питання про те, чи залишилася в нього нерухомість в Австрії, Азаров-молодший відповів: "На жаль, ні. Якщо б в мене залишилась нерухомість в Австрії, я би в принципі цього не соромився і заніс би у декларацію".

Він також запевнив, що його діти живуть в Києві. "Ніколи не пізно відправити їх вчитися за кордон", – додав Азаров-молодший.

Нагадаємо, після публікації про майно Азарових у Австрії журналісти звернулись до Азарових з запитом про те, звідки в них це майно, але відповіді не одержали. 

Натомість прем’єр в ефірі каналу «Інтер» заявив, що його син був дипломатом і винаймав житло у Відні.

Згодом журналісти з’ясували, що Азаров сказав неправду, оскільки його син працював у Гельсінкі та Женеві і ніколи – у Відні.