Азаров похвалився, що покращив зарплату досвідченим лікарям до 2,5 тис. грн

12 Березня 2013, 12:58

Говорячи про покращення, яких досягнув уряд під його керівництвом він сказав: "Терапевт з десятирічним стажем роботи з Івано-Франківська… заробляла 1 тисячу 55 гривень… а зараз у неї зарплата за той самий місяць 2013 року складає 2 тисячі 533 гривні…".

За словами Азарова, тарифи на житлово-комунальні послуги залишаються незмінними протягом останніх років.

"Скільки, наприклад, наші люди платять в середньому за газ, і скільки платять жителі сусідніх країн? Про це не говорить опозиція і засоби масової інформації… середній наш громадянин платить за газ 750 гривень за 1000 кубометрів…", – сказав Азаров.

За його словами і росіяни, і білоруси платять набагато більше за газ. Крім того Азаров заявив, що в Швеції за газ платять в 20 разів більше, ніж в України. Проте Азаров жодним словом не сказав про те, що середня заробітна плата в Швеції більша, ніж в Україні.

Як повідомлялось, Азаров також заявив, що чесні люди не повинні дорікати йому за погані дороги, бо в Україніїх  ніколи не було.

Також Азаров закликав парламентські сили досягнути компромісу і відновити роботу Верховної Ради.

Глава уряду також вкотре розкритикував опозицію та ЗМІ за неконструктивну, на його погляд, критику роботи Кабміну. Він переконаний, що економічну ситуацію в країні не можна оцінювати тільки у негативному світлі.