Грищенко обіцяє екс-губернатору Львівщини іншу роботу у виконавчій владі

4 Березня 2013, 13:52

«Він знайде своє місце в органах виконавчої влади», – заявив Грищенко.

Представляючи нового голову Львівської облдержадміністрації, Грищенко зазначив, що той має багатий як політичний досвід, так і досвід правоохоронної і господарської діяльності. «Президент і уряд покладає на Віктора Вікторовича великі надії. Я всіх закликаю надати йому всіляку допомогу», – сказав віце-прем’єр.

Новопризначений губернатор Львівщини своєю чергою заявив, що для нього честь бути призначеним на цю посаду, і пообіцяв продовжити починання попередника. «Основними пріоритетами були і будуть залишатися добробут мешканців, їхня безпека, робота на благо нашої держави. Запевняю вас, що ніхто ніяких ані політично спонукальних, ані репресивних функцій виконувати не буде. Перед нами таких завдань ніхто не ставить і перед вами також ніхто ставити не буде», – сказав Шемчук.

Він також пообіцяв «жорстко карати будь-які прояви корупції, здирництва і хабарництва». «Я маю намір спільно працювати з обласною радою, з міськими і районними радами. Я думаю, що ми запропонуємо громадськості новий формат взаємин між владою і громадою, новий формат взаємин з пресою», – заявив Шемчук.

Звільнений Михайло Костюк, заявив, що задоволений тим, в якому стані передає область своєму наступнику.

Нагадаємо, президент Віктор Янукович 4 березня призначив Віктора Шемчука головою Львівської обласної державної адміністрації, звільнивши з посади Михайла Костюка.