Російська залізниця відновлює продаж квитків в Україну

18 Лютого 2013, 20:57

"ВАТ "РЖД" відновлює продаж проїзних документів на пасажирські поїзди сполученням з Україною з 30 березня", – йдеться в повідомленні.

У "РЖД" уточнили, що у зв'язку з переходом України 31 березня о 03:00 на літній час проводиться коригування розкладів і графіків руху пасажирських поїздів причіпних і безпересадочних вагонів, наступних в повідомленні з Україною.

Пасажирів просять поставитися з розумінням до ситуації, що виникла і уважно стежити за подальшим оновленням інформації про відкриття продажів проїзних документів. Інформація буде розміщена на офіційному сайті ВАТ "РЖД", а також на інформаційних стендах вокзалів і станцій.

Нагадаємо, 14 січня Російська залізниця заявила про тимчасове призупинення продажу проїздних квитків на пасажирські потяги до України у зв'язку зі зверненням української сторони щодо відсутності остаточного рішення про перехід України на літній час.

15 лютого Білоруська залізниця також призупинила реалізацію квитків на міжнародні пасажирські поїзди в Україну з 30 березня.

Як відомо, «Укрзалізниця» з 15 лютого почала попередній (за 45 діб) продаж квитків на міжнародні поїзди, зокрема й до Росії, на дати з 31 березня з урахуванням переходу України на літній час.