У Кличка не вірять казкам Чечетова про інтелігентність “пацанів” з ПР

15 Лютого 2013, 12:10

"Вони бачать, що силове протистояння абсолютно не на їхню користь. Це залякування та казки-лякалки про те, що будуть дострокові вибори по мажоритарці. Як вони це зроблять при розбалансованому бюджеті, пустій казні, коли всі їхні фінансисти вже повивертали кармани, а зараз їм йти ще на одні вибори по мажоритарці? Але ж їм треба щось говорити. Вони ж круті пацани. Для певної частини виборців повинні залишатися такими", – зазначив депутат.

"Мені б дуже хотілося бачити, як Михайло Чечетов, Юрій Іванющенко, Борис Колесніков, Андрій Клюєв підуть по мажоритарній системі. Я би походив разом із ними, поагітував. А ще цікаво глянути на їхніх мажоритарників, яким ще раз запропонують викласти по 10-15 мільйонів. Я то готовий іти. Йшов без грошей, і можу це ще раз зробити. Думаю, мене народ знову підтримає", – зауважив Чумак.

Він також розповів, що за кілька годин буде у Верховній Раді, де продовжується чергування УДАРівців".

"Настрій у нас завжди бойовий. У нас є інтернет, телебачення. До нас приходять журналісти. Сподіваємося, що інші фракції – "Батьківщина" та "Свобода" сьогодні підтягнуться до нас. Вони обіцяли. "Регіонали" в гості до нас не приходили", – наголосив політик.

Як повідомлялось, заступник голови фракції Партії регіонів Михайло Чечетов заявив, що регіонали  за п'ять хвилин "інтелігентно" розблокують Раду, щоб "нікому зачіску не зіпсувати" і швидко ухвалять зміни до закону про вибори, щоб піти на перевибори за мажоритарною системою.

Нагадаємо, з 5 лютого опозиція блокує президію і трибуну парламенту, вимагаючи забезпечення персонального голосування всіх народних обранців.

Фракція УДАР розписала графік чергувань у парламенті до 19 лютого.