Кличко серед ночі приїхав у Раду поговорити про позачергові вибори

13 Лютого 2013, 07:45

«00:30. Зала засідань Верховної Ради. Приїхав Віталій Кличко, підтримав бойовий дух. Обговорили нові ідеї позачергових мажоритарних виборів. Гадаємо, що першими, хто буде блокувати трибуну ВР, щоби не ухвалили відповідний закон будуть комуністи», – написав Розенко.

Як повідомлялось, раніше Розенко запевняв, що заяви представників Партії регіонів щодо можливості проведення перевиборів до Верховної Ради за мажоритарною системою є нічим іншим як спробою полякати опозицію і похитати її єдність у відстоюванні питання персонального голосування.

Розенко також нагадав, що Партія регіонів не дала можливості своїм колегам із Комуністичної партії виграти на мажоритарних округах.

Фракція УДАР розписала графік чергувань у парламенті до 19 лютого.

Нагадаємо, народні депутати від опозиції від 5 лютого блокують роботу Верховної Ради, вимагаючи запровадження системи для персонального голосування.  

На 4-й день блокування трибуни, народний депутат від фракції Партії регіонів Володимир Олійник заявив, що  допускає фізичне розблокування роботи парламенту 19 лютого. В опозиції застерегли провладну більшість від силового варіанту розблокування робот.

У Партії регіонів вже заявляють, що готові до проведення перевиборів до Верховної Ради за мажоритарною складовою у разі продовження блокування роботи парламенту.