Міліція традиційно “помилилася” дверима, щоб обшукати приймальню Авакова і офіс “Батьківщини”

12 Лютого 2013, 15:20

У міліції пояснили, що слідчі дії в одному з приміщень по вулиці Отакара Яроша в Харкові проводяться на виконання рішення Київського районного суду міста Харкова в рамках кримінального провадження, відкритого стосовно посадових осіб одного з приватних банків міста

«Безпосередньо в громадській приймальні одного з народних депутатів, яка знаходиться в одному приміщенні з об’єктом кримінальної справи, жодних слідчих дій не відбувається», – повідомили в міліції.

У МВС також наголосили, що працівники міліції діють виключно в рамках закону.

Нагадаємо, раніше Володимир Яворівський повідомив Тиждень.ua, що 4-5 працівників міліції проводили обшук у приймальні Авакова. "А також зайшли до кабінету адвоката Авакова, що вони не можуть робити згідно з новим Кримінально-процесуальним кодексом. Вони нам розповідають, що прийшли не до Авакова, а просто по сусідству є фірма, до якої він має певне відношення. Вони звичайно не очікували, що прийдуть депутати», – зазначив Яворівський.

Пізніше стало відомо, що міліція також розпочала обшук у харківському офісі «Батьківщини» за тим же   рішенням суду, яке пред'являли під час обшуку в приймальні Авакова.