Геращенко скликає опозиціонерів на пиріжки від Матіос

10 Лютого 2013, 18:22

На своїй сторінці у Facebook Геращенко опублікувала фото однопартійців у сесійній залі в суботу і повідомила, що депутат, письменниця Марія Матіос принесла присутнім вареники і пиріжки.

"Коли хтось пророкує, що УДАР не зможе довго блокувати ВР – він видає бажане за дійсне. Це – сьогоднішня суботня вахта. Пані Марія принесла чергувальникам вареники і пиріжки власного виробництва. Кажуть, дуже смачні (не знаю, не дісталося, але вірю, що страви від Матіос вражають і запам'ятовуються так само, як іі книжки)", – написала Геращенко.

За її словами, дух і настрій в усіх бойовий, фракція налаштована блокувати ВР доти, доки не введуть персональне голосування.

"Ми зробили висновки з першої сесії – закликати спікера дотримуватися закону і полишати трибуну після короткого блокування – лише провокувати ПР безкарно кнопкодавствувати. Тому зараз фракція налаштована стояти до того, доки керівництво парламенту не введе персональне голосування", – зазначила Геращенко.

"Думаю, коли Свобода і Батьківщина побачать ці фото – приєднаються до УДАРу й на вихідних. Колеги, приходьте – пиріжків всім вистачить", – запевнила Геращенко.

Нагадаємо, раніше депутат від УДАРу Валентин Наливайченко заявив, що під час блокування президії Верховної Ради народні депутати продовжують працювати над законопроектами.

Як відомо, "Батьківщина", "Свобода" і УДАР блокують роботу парламенту з 5 лютого, вимагаючи забезпечення персонального голосування депутатів.