У партії Кличка не мають доказів політичних мотивів нападу на свого соратника

11 Січня 2013, 14:45

«Я не хочу робити спекуляцій. Наразі тривають слідчі дії. Але якщо на депутатів нападають, можна уявити, в якій ситуації перебувають звичайні громадяни. Такі випадки сьогодні трапляються не тільки в Києві. На жаль, їх дуже багато», – відзначив Віталій Кличко.

Як зазначають в УДАРі, слідство розглядає дві основних версії – хуліганські дії та дії, вчинені з метою заволодіння майном.

«Ми сподіваємось, що міліція розкриє цей злочин. Тоді буде зрозуміло, які були мотиви у нападників», – заявив заступник голови фракції УДАР Віталій Ковальчук.

За словами депутата, загрози життю Куренного немає.

«Викликає серйозне занепокоєння кримінальна ситуація в країні. О восьмій годині вечора на парковці біля великого торгівельного центру здійснюється напад на громадянина України, неважливо народний це депутат чи ні. Добре, що за збігом обставин, нападників налякав чоловік, який йшов до свого авто і почув крики Куренного про допомогу, і злочинці втекли», – сказав Ковальчук.

Нагадаємо, на народного депутата від партії УДАР Володимира Куренного увечері 10 січня було скоєно напад на парковці біля "Мегамаркету" у Київо-Святошинськоу районі під Києвом.