У Арбузова запевняють, що у його кабінеті з кількох кімнат їдальні не буде

9 Січня 2013, 09:42

"Ремонт у цих п’яти приміщеннях розпочали робити ледь не одразу після призначення Арбузова на посаду. Одне із приміщень планують зробити спеціально під їдальню", – розповіло джерело.

Він повідомив, що новий кабінет Арбузова знаходиться на 5 поверсі будинку уряду. За його словами, раніше ці приміщення займали керівник Секретаріату Кабміну Костянтин Любченко та заступник Секретаріату уряду Авксентьєв.

"Це був окремий кабінет та кімната відпочинку керівника Секретаріату, кабінет його заступника та секретаря. При чому Арбузову віддали ще одне додаткове приміщення", – підкреслило джерело.

Співрозмовник додав, що за його інформацією, одне з приміщень колишній голова Нацбанку розпорядився обладнати під їдальню. Він підкреслив, що ремонт в кабінеті Арбузова мають завершити у найближчий час, орієнтовна дата – 10 січня.

Натомість у прес-службі Арбузова повідомили, що його кабінет знаходиться на 6 поверсі і там не має "специфічних" приміщень.

"Наразі вирішується питання, але там точно не буде їдальня. Це робочі кабінети", – заявили в прес-службі.

Також у прес-службі відзначили, що раніше кабінет Арбузова займав його попередник Валерій Хорошковський. Крім того, у кабінеті відбувається не ремонт, а "облаштування".

"Згідно з постановою, ми не маємо права проводити додаткові роботи, тому там здійснюється лише облаштування… нічого додатково не закуповується, тим більше за державні кошти", – заявили в прес-службі.

Окрім того, там додали, що також не відповідає дійсності інформація про те, що кабінет Арбузова складається із 5 приміщень.

Нагадаємо, 24 грудня 2012 року президент призначив Сергія Арбузова першим віце-прем'єр-міністром. З 23 грудня 2010 року Арбузов займав посаду Голови Нацбанку.

14 грудня в.о. першого віце-прем'єр-міністра Валерій Хорошковський подав у відставку.

Читайте також: Прогноз "Українського Тижня": На піку економічної кризи Янукович замінить Азарова Арбузовим