Влада Криму обіцяє з березня розчистити всі незаконні огорожі до пляжів

2 Січня 2013, 14:34

«Шановні власники дач, маєтків та інших будівель, які незаконно перекривають доступ до берегової лінії, пропонуємо Вам в строк до 25 лютого 2013 року добровільно очистити від парканів, огорож, колючих дротів і так далі проходи до моря і берегової лінії Чорного та Азовського морів на території Криму», – звернувся Лієв до суб'єктів господарювання, в користуванні яких знаходяться пляжні зони, а також території прилеглі до них.

«У разі потреби готовий надати будь-яку технічну і фізичну допомогу у Вашому бажанні діяти відповідно до Закону України», – зазначив він.

«З 1 березня 2013 року ми починаємо масштабний захід з розчищення берегової лінії від незаконних перешкод для проходу туристів і жителів Автономної Республіки Крим», – заявив Лієв.

Нагадаємо, в АРК налічується 582 пляжі – 82 лікувальних пляжі, 225 оздоровчих, 66 дитячих і 209 пляжів загального користування.

Минулого літа влада проводила кампанію з демонтажу незаконно зведених конструкцій, що перешкоджають проходу на пляжі загального користування.

Позначки: