Телеканал “Рада” готовий придбати права на трансляцію боїв Кличка у парламенті

26 Грудня 2012, 11:43

"Телеканал "Рада" із великим задоволенням і абсолютно серйозно готовий обговорити з Віталієм Кличком умови придбання промоутерських прав на його бої і показувати їх у рубриці, наприклад, "Робота депутата в окрузі", – заявили у прес-службі.

Телеканал нагадав, що "трансляція "боїв" у сесійній залі здійснюється у режимі ексклюзивного багатокамерного показу, згідно з установчими документами lирекції телерадіопрограм Верховної Ради на умовах рівного доступу до ефіру всіх "спортсменів".

У "Раді" відзначили, що розуміють, що Кличко пожартував стосовно своєї можливості битися в парламенті, "оскільки український парламентаризм справді більше потребує депутатів, які прийшли працювати не кулаками, а головою".

Нагадаємо, напередодні лідер фракції УДАР Віталій Кличко в ефірі телеканалу ТВі, жартуючи, заявив, що битися в парламенті буде тоді, коли телеканал «Рада» купить права на трансляцію бою. 

«Я ніколи не використовував свої спортивні якості в парламенті. Але якщо канал „Рада“ купить промоутерські права (на бій – Ред.), я продам», – засміявся він.