Єфремов чекає від Королевської зарплати у €1 тис.

25 Грудня 2012, 14:32

Так Єфремов прокоментував нові призначення в Кабінеті міністрів і зокрема, нового міністра соціальної політики, повідомляє ЛІГАБізнесІнформ.

"Наскільки я пам'ятаю, вона (. Королевська, – ред) йшла на вибори з гаслом«1000 євро зарплата і 500 євро пенсія "Принаймні, це те, що висіло на білбордах вона досить активно критикувала владу Тепер у Королевській з'являється можливість виконати всі обіцянки, які вона давала своїм виборцям Якщо вона ці обіцянки виконає – … буде на коні Якщо ні – .. ну що ж, будуть її критикувати у королівської немає виходу, потрібно тільки рухатися вперед ", – сказав Єфремов.

Відповідаючи на запитання, звільнять чи Королевську, якщо вона не забезпечить зарплати і пенсії в 1000 і 500 євро, лідер парламентських регіонів зазначив, що це питання прем'єр-міністра.

Як повідомлялось, 24 грудня новопризначений міністр соціальної політики Наталія Королевська пояснила, що пішла працювати в уряд Азарова, якого раніше критикувала, щоб розділити відповідальність за добробут українців.

"Моя хата скраю, нічого не знаю" – не моє життєве кредо", – запевнила Королевська.

Проте експерти переконані, що новопризначений уряд підтримуватиме будь-які рішення Януковича і не матиме власної позиції, а також може стати урядом капітуляції. А Юлія Тимошенко вважає, що присутність у на ключових посадах у новопризначеному уряді членів «Сім’ї» – підтвердження тези про монархізацію країни.

Водночас Юрій Луценко впевнений, що останні призначення в вищих сферах української влади стали підсумком сповідуваної Януковичем моделі стабільності, яка передбачає «муміфікацію у владі» межигірських старців.

Нагадаємо, 24 грудня Янукович призначив новий уряд, у якому Сергій Арбузов став першим віце-прем'єр-міністром, а віце-прем'єр-міністрами – Юрій Бойко, Олександр Вілкул та Костянтин Грищенко.

В опозиції заявили, що Кабінет міністрів формувався виключно виходячи з інтересів Януковича.

Читайте також: Повний склад нового уряду: група Фірташа, «Сім’я» та донецька «гвардія»