Через негоду в Луцьку і Тернополі закривають школи

16 Грудня 2012, 19:28

«На Волині, для подолання наслідків складних погодних умов, залучено 100 рятувальників і 30 одиниць пожежно-рятувальної техніки. Зокрема, підрозділами рятувальників вивільнено із снігових заметів 35 транспортних засобів: 18 легкових автомобілів, 8 рейсових автобусів, 9 автомобілів швидкої допомоги та три вантажні автомобілі», – йдеться у повідомленні територіального управління МНС України у Волинській області.

МНС також зазначає, що, у зв’язку зі складними погодними умовами, 17 грудня у загальноосвітніх навчальних закладах Луцька відмінено навчання для школярів.

У свою чергу прес-служба Тернопільської міської ради повідомляє, що, через складні погодні умови, сильні снігопади і хуртовини, оперативний штаб із проведення заходів та мінімізації можливих негативних наслідків надзвичайних ситуацій, пов’язаних з погіршенням погодних умов, рекомендує загальноосвітнім навчальним закладам припинити навчання у період з 17 до 18 грудня 2012 року.

«Дошкільні навчальні заклади будуть працювати в звичному режимі», – зазначають у Тернопільській міській раді.

Як повідомлялося раніше, до кінця доби і протягом 17 грудня в Україні очікується погіршення погодних умов. Зокрема, сильні пориви вітру та хуртовини.