УДАР проти «другого пришестя» Азарова

9 Грудня 2012, 18:46

«Подання президента України щодо призначення нового-старого прем’єра свідчить не лише про порожню  лаву запасних у влади, а й про цілковите нехтування громадською думкою щодо дій уряду і абсолютне небажання усвідомити реальний стан речей в країні, зокрема, в економіці і соціальній сфері», – заявили в УДАРі.

«В ситуації, коли всі експерти говорять про кризу, яка реально загрожує економіці України, глава держави знову пропонує країні прем’єра-ретрограда, що разом зі своєю командою вже завалив всі «реформи», який не приховує своєї зневаги до всього українського, відкрито виступає за зміну зовнішнього курсу України, керує Держбюджетом в ручному режимі і зловживає своєю посадою для лобізму наближених до влади структур», – наголошується у заяві.

Нагадаємо, 9 грудня Янукович перед відльотом до Індії вніс на розгляд Верховної Ради України кандидатуру Миколи Азарова на посаду прем’єр-міністра України.

Лідер фракції ПР в парламенті 6-го скликання Олександр Єфремов вже заявив, що Партія регіонів підтримує рішення Януковича, оскільки призначення Азарова «дозволить продовжити процес системних реформ».

Водночас представники об'єднаної опозиції заявили, що подання кандидатури Азарова на посаду прем'єр-міністра є «знущанням над українським суспільством».