Суд зобов’язав Авакова виплатити 20 тис майору міліції

28 Листопада 2012, 18:27

Своїм рішенням суд задовольнив позов Чугаєвського до Авакова і регіонального телеканалу "АТН" про захист честі і гідності.

Суд також зобов'язав Авакова оплатити судові витрати і публічно спростувати поширену ним інформацію, для чого телеканал "АТН" повинен надати йому ефірний час.

Чугаєвський звинувачував Авакова в тому, що у своїй авторській телепрограмі "Віддзеркалення" на телеканалі "АТН" 11 серпня 2011 Аваков заявив, ніби Чугаєвський побив журналіста Дениса Корнєва.

Це нібито відбулося на початку серпня 2011 року під час акції голодування, під час якої вимагали виплати зарплат працівники комунального підприємства "Міськелектротранс" на площі Свободи в Харкові.

Суд встановив, що Корнєв не є журналістом, а Чугаєвський його не бив.

Розгляд справи у Київському районному суді Харкова тривало більше року.

Одночасно поданий Чугаєвським в Московський районний суд Харкова позов до Корнєва був відхилений судом, оскільки Корнєв ніколи не називав прізвище Чугаєвського, розповідаючи про своє побиття.

Як повідомлялося, голова Харківської обласної організації ВО "Батьківщина" Арсен Аваков планує найближчим часом повернутися в Україну для роботи в парламенті.

Нагадаємо, 23 листопада ЦВК зареєструвала Арсена Авакова як народного депутата, обраного за списком ВО "Батьківщина".

Позначки: