Синоптики попереджають про суттєве похолодання

5 Листопада 2012, 13:15

За його словами, "зміну погодних умов, пов'язаних з вторгненням холодного арктичного повітря, слід очікувати в період з 11 по 15 листопада, починаючи з північних і східних областей".

Так, вночі температура повітря знизиться до -2 … -8, удень – до нуля. 14-15 листопада в північно-східній частині України, переважно в східних областях, частково південних і центральних, очікується зниження нічної температури -4 … -10, вдень до нуля.

За даними Гідрометцентру, в Криму температура знизиться до +3 … -2, а вдень до +2 … +8.

Опадів в цей період не очікується, лише 11-12 листопада у Чернігівській і Сумській областях можливий мокрий сніг.

Крім того, за словами Кульбіди, в даний час з Польщі на територію України насувається холодний атмосферний фронт і вже увечері в понеділок і в ніч на 6 листопада в західних областях та Карпатах пройдуть дощі.

6 листопада атмосферний фронт пройде фактично через всю територію України із заходу на схід. Дощі в західних областях припиниться вже вдень 6 листопада, але будуть йти на решті території України.

7-10 листопада істотних опадів не спостерігається. Погода в ці дні буде відносно теплою, максимальна температура вдень очікується +6 … +11, на півдні +13 … +15, вночі +1 … +7.

Позначки: