Ударівець відкликає скарги у скандальному окрузі в Ірпені

1 Листопада 2012, 13:44

«Оскільки згідно з офіційними даними на сайті ЦВК існує розрив між кандидатом "Батьківщини" В`ячеславом Кутовим і висуванцем УДАРу Олександром Юраковим, кандидат Юраков вирішив не оскаржувати результати виборів у мажоритарному окрузі і привітати представника «Батьківщини» з перемогою», – йдеться в заяві партії УДАР.

Раніше Юраков подав скарги і вимагав перерахунку голосів на окремих дільницях.

«Щоб не було маніпуляцій в ОВК і перерахунок не пішов на користь регіонала Петра Мельника, а в опозиційних сил не вкрали голоси, кандидат від "УДАРу" відкликає усі скарги», – зазначають в партії.

За даними ЦВК станом на 13.27, кандидат від об’єднаної опозиції Вячеслав Кутовий набирає 26,37% (19 013 голосів), регіонал Петро Мельник 22,09% (15 928 голосів), ударівець Олександр Юраков 21,63% (15 596 голосів). 

Читайте також: На окрузі "регіонала" Мельника голоси рахують повільно, але вже спокійно

Нагадаємо, раніше один з лідерів «Баткьівщини» Олександр Турчинов звинуватив кандидата Кличка в окрузі №95 у співпраці з владою. «Я попросив, щоб члени ОВК від УДАРу не співпрацювали з владою, і Віталій мені особисто пообіцяв, що цього не буде. На жаль, сьогодні я маю інформацію, що пан Юраков (кандидат від УДАРу) за підтримки місцевої влади подав близько 70 скарг, і відповідно зараз на базі цих скарг фальшується результат», – заявив Турчинов.